14 16 грудня у СЗШ №3 м. Трускавця відбувся міський семінар вчителів іноземних мов з теми “Інноваційно-інтегровані підходи у вивченні іноземної мови” з метою обміном досвідом у використанні нових прогресивних технологій навчання.
Відкритий урок польської мови, який провела молода вчителька Сидір Я.М,, був присвячений Дню Святого Миколая. Учні працювали в групах, слухали легенду про Святого, дивилися фільм, відгадували загадки, вчилися писати листи до Миколая, активно використовували мультимедійну техніку. Урок закінчився зворушливою колядкою.
8Нестандартний урок-квест у 5- А класі провела 3вчителька німецької мови Пікуш О.І. Школярі в ігровій формі виконували різноманітні завдання. Цікаві пазли та кросворди розв’язували не тільки учні, але й гості. На завершення всі разом заспівали пісню німецькою мовою.
Ще один нетрадиційний урок, а саме інтегрований, провели досвідчені вчителі Мегес С.С. та Ярчук А.В. Вони творчо та вміло поєднали два предмети на одному уроці – англійську мову та образотворче мистецтво. Учні дізналися про традиції чайної церемонії у Великій Британії та засвоїли правила етикету. Цікавинкою уроку було розфарбовування школярами та гостями різдвяних пряників. Святкова атмосфера на уроці огорнула всіх присутніх.
Учасники семінару обмінялися думками, висловили свої позитивні іраження щодо відвіданих уроків, побажали дітям наполегливості в оволодінні знаннями, а вчителям – натхнення, здоров’я та невичерпної енергії.

Перейти до вмісту