Вчора у Трускавці урочисто завершила роботу Головна Резиденція Святого Миколая. Щоб попрощатись, до наступного року, до Трускавця прибули Миколаї з усієї округи. До того ж, Миколаїв запросили виконати важливий обов’язок – підрахувати кошти, зібрані на аукціоні творчих робіт вихованців Трускавецької школи мистецтв імені Романа Савицького, благодійні внески від «Золотих Запрошень» до Резиденції Св. Миколая, благодійні внески трускавецьких школярів та добрих трускавчан і гостей міста.

 Як підрахували Миколаї, рамках акції «Пробуди в собі Святого Миколая – стань благодійником», було зібрано 10 тисяч гривень.
Урочистою ходою Миколаї пройшли до сцени де вже завершувалась програма «Караоке на всі боки» і там винагородили обдарованих трускавецьких дітей.

 За старанність, добре серце та неабияку відданість й патріотизм нагороди отримали: Анні Мотиці, яка стала переможницею конкурсу «Міс краса без обмежень»; Софії Сливці, Юліані Вайді та Анастасії Строковій, які впродовж року взяли участь у 50 культурно-мистецьких заходах міста, бо гарно співають; частину винагороди отримають майстри й майстрині ужиткового мистецтва школи мистецтв ім. Р. Савицького; також, за пророблену величезну благодійну роботу: збір коштів на лікування Анни Качмар та для учасників ООС, збір іграшок для дітей сиріт та дітей з малозабезпечених сімей нагородили учнів СЗШ №1 3-В класу.

 Підтримав благодійну акцію Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця. Під час вручення винагород він виразив пошану дітям, які дуже стараються в навчанні та ще й знаходять час на всебічний розвиток і не забувають про тих хто потребує допомоги. Він побажав усім щасливих свят і наснаги у майбутніх добрих справах.

 Тож прощаємось з Миколаєм до наступного року, коли його Резиденція, знову, відкриє двері для дітей.

Більше фото

Перейти до вмісту