У зв’язку з авіакатастрофою українського літака під Тегераном 9 січня в Україні оголошено Днем жалоби. Скасовано розважальні заходи, внесено зміни в програми теле- та радіопередач, приспущено державні прапори.

 У Трускавці державні прапори приспущено ще від учора, 8 січня. А в програми запланованих фестивалів внесено зміни. Так, традиційний щорічний обласний фестиваль зимового фольклору «Нова радість стала» розпочався з хвилини мовчання та урочистої церковної коляди «Бог Предвічний». З коротким вітальним словом виступив, колядників з Дрогобича, Стебника, Дрогобицького, Старосамбірського, Пустомитівського районів та Розвадівської ОТГ привітав і подарунками обдарував міський голова Трускавця Андрій Кульчинський. Виступи учасників фестивалю перед центральним бюветом, в курортному парку та інші розважальні заходи відмінено.

 Натомість другий та третій етапи фестивалю «Нова радість стала», заплановані на 12 та 22 січня, пройдуть без змін.

 Корективи внесено і в програму фестивалю «Яскрава країна у Трускавці». Відкриття фестивалю на центральній сцені міста-курорту скасовано, а короткий символічний зачин дитячого конкурсу талантів відбудеться в Народному домі без мажорних пісень та танцювальних виступів.

Перейти до вмісту