Особливою радістю наповнюються серця всіх християн в період від Різдва Христового і аж до Йордану. Різдвяний час щороку нагадує нам стару добру істину про те, що ліпше давати, ніж отримувати. Подарунки, зроблені від щирого серця; вчинки, що вимагають подвигу і сили волі; слова, що зродилися зі сміливості та відваги – це і є ті способи, якими можемо вітати Дитятко Боже на землі. Різдво є святом зустрічі з Богом у кожній людині.

 22 січня у ЗСШ №3 м. Трускавця відбулася година народознавства «Різдвяною стежкою добра». Провідний бібліотекар обслуговування юнацтва Трускавецької ЦБС Олександра Пфайфер розповіла учням 9-Б класу про традиції та звичаї святкування різдвяних свят, які несуть у наші оселі та серця добро, любов, оновлення, злагоду та щирість. В піднесеному настрої та сповнені позитивних емоцій, присутні колядували, віншували та щедрували, бажаючи добра, миру, злагоди.

 На завершення заходу всі гуртом заколядували «Нова радість стала…». Усі присутні залишилися задоволеними, і хоч свята вже минули, але ця святкова, радісна атмосфера триває і досі.

Перейти до вмісту