29 квітня відбулося чергове засідання виконкому Трускавецької міської ради. Одним з прийнятих рішень стало визначення 2024 року у Трускавецькій громаді роком Михайла Біласа – першого Почесного громадянина міста Трускавця, Народного художника України, українського митця художнього текстилю, експозиціонера, майстра гобелену, одного з тих видатних людей, якими пишається Трускавець. Білас Михайло Якимович народився 1 серпня 1924 року, тож головні урочистості з нагоди сторіччя від дня його народження пройдуть саме у серпні, зокрема на базі художнього музею Михайла Біласа.

Виконком затвердив Порядок видачі довідки/витягу про зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб та акту про факт проживання/не проживання у житловому приміщенні/будинку осіб, прийняв ряд рішень про зарахування на квартирний облік та зняття з нього, про надання малолітнім статусу дітей, постраждалих внаслідок воєнних конфліктів, про призначення помічників дієздатним фізичним особам та ін.

Дано дозвіл на проведення з 05.05.2024 по 23.06.2024 Великоднього ярмарку на площі Незалежності з облаштуванням «Диво-хатинки», де проходитимуть безкоштовні майстер-класи для дітей захисників України та дітей вразливих верств населення (у тому числі з-поміж ВПО).

Також рішенням виконкому дано дозвіл на встановлення в період з 01.05.2024 по 31.10.2024 освітньо-розважального тематичного парку «Динопарк» в кінці вулиці Бориславської неподалік колишнього ПК «Мир».

Затверджено три цільові програми покращення обороноздатності військовослужбовців для 3 різних військових частин, згідно з якими закуповується 9 БПЛА «Мавік-3» різних модифікацій на суму 950 тис. грн. та 1 комплект глушилок дронів з комплектуючими на суму 200 тис. грн. Також додатково 201 тис. грн. виділяється для військово-лікарської комісії Дрогобицького РТЦК та СП на придбання комп’ютерної та оргтехніки.

В цілому на потреби українських військових сьогоднішній виконком виділив 1 млн. 351 тис. грн.

 

Перейти до вмісту