На сесії міської ради депутати прийняли зміни до деяких Програм фінансування. На початку пленарного засідання проголосували за збільшення фінасування, на 30 тисяч гривень, спортивних заходів у Трускавці. Також виділили 160 тисяч, згідно Програми, для міського відділу Поліції. 

Крім того, депутати підтримали важливе рішення, щодо введення 0,5 ставки асистента вчителя в НВК “СЗШ 2-гімназія” м. Трускавець. Як розповів Орест Лобик, завідувач відділу освіти, у гімназії з’явилась потреба у послугах помічника вчителя для роботи і допомоги учням з обмеженими можливостями. На разі є одна заява від батьків, які хочуть перевести дитину в школу з навчання на дому, що сприятиме соціалізації та кращому розвитку. Фінансування ставки деякий час буде з міського бюджету, потім за кошти державної субвенції.

Міську Програму промоції міста депутати збільшили на 490 тисяч гривень. Кошти необхідні для проведення ряду іміджевих заходів (конференцій, виставок, форумів) у Трускавці. Відтак, планується виділити 30 тисяч гривень на співорганізацію Міжнародної молодіжної конференції. 60 тисяч гривень на фестиваль блогерів (30-40 учасників). 150 тисяч на співфінансування Регіонального Форуму місцевого розвитку, гостями якого виступають перші особи Держави, а також гості з Європейських країн. 280 тисяч гривень виділяється на співфнансування Міжнародних автоперегонів, на поселення та харчування гостей, зйомку та трансляцію промороликів, створення іміджевих банерів. Як розповіла Наталія Скибак, начальник Управління розвитку міста, всі заходи якнайбільше направлені на промоцію. А, головне, виділені кошти, саме на ці заходи, так чи інакше повернуться в місто оскільки все відбувається в Трускавці.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту