В день дитинства й миру на Землі

                            Наше літо ніжиться в теплі.

                            В день дитинства в селах і містах

                            Розливайся, пісне на вустах.

         Щороку в перший день літа ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни, прекрасне свято радості та одвічної надії – Міжнародний день захисту дітей.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Адже саме в дітях  ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

 На подвір’ї біля бібліотеки для дітей зібрались діти з табору відпочинку СЗШ №3 шостого та сьомого загонів з вчителями Світланою Мегес, Наталією Машненко, Ілоною Пархоменко, Даніїлою Лівчак та Валентиною Салань на літературно-музичне свято  “Дитинство – це ти і я”.

         Марія Боднар, Анна Васурчак, Софія Гнідан, Софія Колосова, Софія Тачівка  сердечно розповідали вірші про дитинство, права, лунали наймилозвучніші пісні  “Щасливе дитинство”,  “.День захисту дітей”

“Ти ще розквітнеш Україно” на слова та музику бібліотекаря Лесі Цісінської, діти кружляли у вирі танців.

         Активно та весело діти прийняли  участь у малюнок на асфальті –

“Барвиста планета дитинства”.

Свято  пройшло у теплі        й, святковій атмосфері, яке закінчилось піснею “Господи, помилуй нас”.  Хочеться вірити, що діти будуть любити свій край, берегти його, любити Україну, щоб кожен міг сказати  “Я громадянин України”.

         То нехай буде  у світі мир, нехай всіх нас вітає кожного дня привітне сонечко, нехай цвіте на личках дітей радісна усмішка і дзвенить веселий дитячий сміх.

         Завідувач  бібліотекою для дітей Зіновія Мазур.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту