Цими вихідними, 13серпня, в смт. Бориня Турківського району відбудеться святковий захід приурочений завершенню жнив –  «Свято хліба».

Про це повідомляє управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації.

«Ми не повинні забувати про свої традиції, водночас маємо показувати усю цю автентичність та багату культуру гостям й туристам як зі всієї України, так і з-за кордону. Крім того, це свято є чудовою нагодою гарно провести вихідні, адже тут буде дуже смачно та весело», – зазначила заступник начальника управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака.

Як повідомляють організатори, усі гості традиційного свята матимуть нагоду взяти участь у цікавих майстер-класах, побачити безліч театралізованих дійств та відпочити під драйвову українську музику на концерті. Сама програма «Свята хліба» передбачає проведення ярмарку, представлення ексклюзивних виробів пекарів, смачні дегустації, концертні виступи художніх колективів та народні гуляння. З детальною програмою можна ознайомитись за посиланням: https://goo.gl/Uk5gAw.

Детальніша інформація за тел: 032 261 39 19. Контактна особа: Охота Марта, тел. моб: 0968159290.

Організаторами є : Департамент агропромислового розвитку, управління туризму та курортів, та департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку .

Залишити відповідь

Перейти до вмісту