Міська рада Трускавця виділить кошти на адресну допомогу учасникам АТО (ООС), які потрапили у складні життєві обставини у зв’язку з довготривалою важкою хворобою, інвалідністю своїх дітей на 2019-2020 роки. Відповідне Рішення затвердили депутати на черговій сесії.
Відповідно до Рішення, претендувати на допомогу можуть учасники АТО (ООС), які потрапили у складні життєві обставини у зв’язку з довготривалою важкою хворобою, інвалідністю своїх дітей, які зареєстровані чи фактично проживають в Трускавці.
Призначення та виплата адресної допомоги учасникам АТО (ООС) здійснюється управлінням праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради з коштів, передбачених у міському бюджеті по КПКВКМБ 0813242.
Допомога надається один раз на рік на одну особу та її розмір становить 10 000 грн.
Для виконання цілей цього Порядку розпорядженням міського голови утворюється комісія щодо розгляду заяв учасників АТО (ООС), які потрапили у складні життєві обставини у зв’язку з довготривалою важкою хворобою, інвалідністю своїх дітей, про призначення або відмову в призначені адресної допомоги (далі – комісія).
До складу комісії входять представники структурних підрозділів з питань соціального захисту населення, фінансів, соціальних служб, міської лікарні, громадських організацій, які об’єднують ветеранів антитерористичної операції (ООС) (за їх згодою), депутати міської ради.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту