Про це на понеділкові нараді повідомив представник Трускавецького відділення поліції. Проїзд вантажівок та фур буде обмежений до тих пір поки комунальні служби не розчистять автошляхи у місті. Це зменшить ризики утворення заторів на центральних вулицях, а також знизить кількість ймовірних аварійних ситуацій на дорогах. Слідкуватимуть за дотриманням правил водіями в час снігопадів будуть патрульні поліції.   

Також Олексій Балицький, заступник міського голови Трускавця зазначив, що комунальні служби матимуть затверджену схему прибирання міста, де буде вказано відповідальних осіб, а також закріплений транспортний засіб за певною частиною території.

“За погоднім прогнозом впродовж двох днів очікується значне похолодання до – 9 , яке супроводжуватиметься опадами снігу та утворенням ожеледиці на дорогах.  Керуючись спланованою схемою роботи в час, коли потрібно розчищати дорогу від снігу та ожеледиці, комунальники зможуть виконувати обов’язки оперативно та охопити більше вулиць одночасно”, – наголосив Олексій Балицький.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту