На  понеділковій нараді керівники комунальних служб та підприємств Трускавця розповіли про проведені роботи за тиждень, що минув, а також про заплановане.  

У Трускавці завершується розмітка доріг. Як повідомив Руслан Крамар, керівник КП «Трускавецьтепло», сьогодні робитимуть осьову лінію на автошляхах. Також розпочали і продовжують ремонт даху в будинку на вулиці Івасюка 15.

Крім того у місті проводили асфальтування тріщин. У місті проводилось озеленення клумб, скошування трави у парковій зоні та на об’їзній вулиці. За словами Назара Веретки, начальника КП «Парк Курортний» цього тижня комунальники працюватимуть в посиленому режимі для підготовки міста до святкування 190-річчя курорту.

У Трускавці минулого тижня асфальтували вулицю Бандери від санаторію Шахтар до Помірецької, роботи продовжуються. За словами Сергія Максимича, начальника УЖКГ і Б оголошено тендер на капітальні ремонти вулиць: Помірецької та Грушевського. Цього тижня продовжать роботи по капремонту вулиці Стебницької. За тиждень управління планує розпочинати ремонти дахів і заміну  електромереж у будинках. 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту