Добігає кінця перший місяць навчального року. У шкільних колективах є перші клопоти й досягнення. 27 вересня Олександр Ткаченко, заступник міського голови, відвідав Трускавецьку загальноосвітню школу № 1 та пересвідчився у тому, що процес навчання проходить згідно з визначеною програмою та дізнався про потреби школи.


ВолодимирЩигель, директор ЗОШ № 1, озвучив незвичну для його навчального закладу ситуацію. Виявляється, від початку навчального року у школі почастішали випадки пошкодження шкільного майна. Як доказ, він продемонстрував масово пошкоджені труби у туалетах та дозатори для рідкого мила.


«Вихід із даної ситуації є – необхідно проводити роз’яснювальні роботи як з учнями, вчителями, так і з батьками. Обов’язково закупити нові міцні дозатори та провести заміну труб», – прокоментував ситуацію Олександр Ткаченко, заступник міського голови.


Посуд, з якого харчуються діти у ЗОШ № 1 вироблений з нержавіючої сталі. Після спілкування з батьками учнів, директор школи скерував листа у відділ освіти Трускавецької міської ради із проханням виділити кошти на заміну тарілок з нержавійки на звичайні фарфорові.

Олександр Ткаченко запевнив, що необхідні кошти обов’язково виділять, тож вже найближчим часом учні першої школи харчуватимуться з нового посуду. 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту