Правова консультація для мешканців району

6 березня фахівці відділів «Трускавецьке бюро правової допомоги» та «Дрогобицьке бюро правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Галина Кітраль та Петро Габрівський в присутності сільського голови с. Ступниця Романа Явірського депутатів сільської ради провели спільний виїзний прийом громадян в Народному домі.

                Під час прийому громадян мешканці с. Ступниця та Котоване отримали юридичні консультації з наступних питань: порядок реєстрації права власності на земельну ділянку; надання земельної ділянки в оренду; порядок стягнення заборгованості в судовому порядку; оформлення документів на спадкове майно; проведення реєстрації права власності на житловий будинок та ін.

Крім того, Галина Кітраль провела інформаційну сесію для працівників Ступницької сільської ради на тему: «Стандарти якості надання громадянам безоплатної первинної правової допомоги», зокрема, звернула увагу на особливості законодавчого регулювання надання безоплатної первинної правової допомоги органами місцевого самоврядування, основні принципи та цінності, на яких ґрунтується надання такої правової допомоги.

Петро Габрівський розповів усім присутнім про соціальні реформи Уряду України, порядок добровільного об’єднання територіальних громад  та формування спроможних територіальних громад відповідно до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

 Громадяни отримали відповіді на всі свої запитання. Галина Кіталь           та Петро Габрівський  розповсюдили буклети «Бюро правової допомоги: ваш юридичний провідник», а також повідомили контактні дані Дрогобицького, Бориславського та Трускавецького бюро правової допомоги Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, до якого можна звернутися за отриманням юридичної консультації: м.Дрогобич, вул. Л. Українки, 70; м. Борислав, вул. Міцкевича, 64;  м.Трускавець, вул. Данилишиних, 62. Прийом громадян проводиться з 8.00 до 17.00 год. (крім вихідних та святкових днів).

Інформація надана «Трускавецьким бюро правової допомоги»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *