Одним із напрямків роботи «Трускавецького бюро правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги є правове виховання  дошкільнят. Власне, Галина Кітраль, заступник начальника відділу бюро спільно із вихователями  дошкільного навчального закладу № 6 «Теремок» провели розвиваюче заняття, для вихованців старшої групи, на тему: «Права маленької дитини».  В ігровій формі та за допомогою  розмальовок «Права дитини» дітям пояснили, що таке права дитини, передбачені Конвенцією ООН.

«Такі заняття потрібні, щоб навчити дітей розуміти поняття «права», «обов’язки», поглибити знання  про свої права (згідно Конвенції про права дитини), про правила, обов’язки, сім’ю, вчити зіставляти добрі та погані вчинки,  виховувати почуття власної гідності, впевненості у собі», – розповіла Галина Кітраль.

Крім того, представниця правового бюро повідомила адміністрацію садочка про діючу систему безоплатної правової допомоги, зокрема у Трускавці, та, куди треба звертатись у разі порушення прав дитини.

Нагадуємо, що до відділу «Трускавецького бюро правової допомоги можна звернутися за адресою: м.Трускавець, вул. Данилишиних, 62.  Графік  роботи:  понеділок-п’ятниця  з 08:00 до 17:00 (крім святкових та вихідних днів, тел.: (03247)-5-05-30;  моб.: 099-29-63-194

Залишити відповідь

Перейти до вмісту