Проблеми УЖКГіБ, фінансова допомога, особисті прохання – на прийомі в міського голови

В міській раді відбувся черговий прийом громадян.

Всього на прийом прийшло 10 громадян. Розглянули та обговорили питання; щодо правового статуту будинку; житлові питання, питання виділення коштів на заміну електроенергії, погашення заборгованості за комунальні послуги, ремонт даху в житловому будинку, питання автономного опалення, ремонт сходової клітки, незадовільне водопостачання, питання заасфальтування майданчика біля сміттєзбірних баків, заміни водопроводу до будинку.

Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця – повідомив трускавчанам, що у місті проходить чимало робіт у житлово-комунальній сфері: міняються внутрішні електромережі в багатоквартирних будинках, робляться поточні та капітальні ремонти під’їздів, дахів.  Насам перед зміни відбуваються у найстаріших житлових будинках «хрущовках», яким понад сорок років: «Провести модернізацію усіх будинків одночасно не реально. Проте, роботи проведені у 25% житлового фонду, а це дуже гарний результат», – підсумував  голова міста.

Окрім очільника міста трускавчани мали змогу отримати консультацію спеціалістів Трускавецької міської ради.

Нагадуємо, що прийом громадян міським головою відбувається кожен 1-й і 3-й віторок місяця з 14:00 години у залі засідань міської ради. Попередній запис на особистий прийом до міського голови здійснює головний спеціаліст відділу роботи зі зверненнями громадян (Бориславська, 1 каб. 5; тел. 51254).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *