Проведено перші робочі зустрічі із учасниками німецької делегації

Учасники німецької делегації у межах співпраці із Трускавцем відвідали дитячий садочок «Ялинка» та ТзОВ «Трускавецький водоканал».

У дитсадку гості зустрілись із керівництвом установи та вихователями. Для них провели ознайомчу екскурсію, а вихованці садочку показали хореографічний номер на патріотичну тематику. Приємним сюрпризом для делегатів стали доробки, які діти зробили власними руками та символічно подарували гостям, адже у Німеччині сьогодні відзначають свято Миколая.

Гості теж приїхали не з порожніми руками – у подарунок дитсадок отримав мультимедійну інтерактивну дошку та мішечок із солодощами. Після завершення офіційної частини делегати-освітяни залишились на робочу зустріч (напрямок інклюзія), а інша  частина групи вирушила на трускавецький водоканал.

Фахівці із Німеччини оглянули фільтрувальну систему водоканалу та обговорили конкретний напрямок співпраці із керівництвом товариства. За згодою сторін Трускавець братиме участь у програмі німецького уряду «Партнерство між містами. Швидкий запуск. Україна» (напрямок  -фільтрування питної води).

Нагадаємо, завтра, 7 грудня, відбудеться підписання партнерської угоди між Трускавцем та землею Ватліннген.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *