Дрогобицька ОДПІ Головного управління ДФС у Львівській попереджає, що на території обслуговування знову активізували свою діяльність шахраї, які з метою заволодіння грошовими коштами суб’єктів господарської діяльності видають себе за працівників фіскальної служби. 

  Встановлено, що з телефону номеру 098-797-23-83 платникам податків надходять телефонні дзвінки нібито від керівника Трускавецького відділення Дрогобицької ОДПІ з проханням надати фінансову допомогу, а також шахраї надсилають смс-повідомлення проханням перерахувати 10 тис. гривень на рахунок 5167 8020 0150 1771 відкритий в Ощадбанку.

   Тому Дрогобицька ОДПІ звертається до платників податків і наголошує, що шахраї, які діють у такий спосіб, не мають жодного відношення ані до керівництва ОДПІ.

   Просимо бути обачними, не піддаватися на провокації, а у разі отримання інформації про такі пропозиції, вчинення протиправних дій від імені працівників органів ДФС негайно інформувати управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Львівській області за телефоном (032)-297-36-09 або відповідний підрозділ Національної поліції за номером телефону 102.

Дрогобицька ОДПІ

Залишити відповідь

Перейти до вмісту