Про це повідомила Тетяна Татомир, начальник відділу культури Трускавецької міської ради на організаційному комітеті з нагоди урочистостей 23 та 24 серпня.

  Цьогоріч на День Прапора, 23 серпня, охочі матимуть можливість сфотографуватися в тематичній фотозоні біля альтанки, відвідати відкриття виставки львівських художниць Зоряни Гуцуляк та Світлани Стародубцевої у художньому музеї М.Біласа, насолодитися неймовірною грою оркестру Народного дому Трускавця «Люкс-Бенд», поринути у «Вечір в повстанській криївці» в музеї історії міста-курорту, побачити флеш-моб зразкового хореографічного ансамблю «Золоті діти» та бути присутніми на урочистому піднятті Державного прапора.

   Святкування ж Дня Незалежності, 24 серпня, розпочнеться урочистими літургіями у храмах міста, початок о 8.00 год. Ця щорічна традиція об’єднує вірян у молитві за кращу долю України, зі її мир та спокій. Родзинкою святкування стане перший Всеукраїнський турнір з бойових мистецтв «Трускавець OPEN 2018», який пройде під патронатом міського голови. Трускавчани та гості міста зможуть насолодитися виставкою живопису художніх робіт трускавецьких художників на центральні площі міста. У ході урочистої академії відбудеться нагородження стипендіатів міського голови виступ духового оркестру «Біг-Бенд», Академічного козачого ансамблю пісні й танцю «Козаки Поділля» та вокально-інструментального ансамблю «Ватра» (м.Львів).

  Не залишаться без уваги й прихильники спортивних заходів. Для них протягом двох днів відбудуться турніри: з шашок, з шахів, з волейболу, з баскетболу, з настільного тенісу, з тенісу, а також велопробіг вихованців велотуристичного гуртка БУТу

  Остаточна інформація щодо локацій та часу проведення заходів буде оприлюднена згодом. Слідкуйте за анонсами на сайті Трускавецької міської ради та у соціальних мережах. Святкуймо разом!



Залишити відповідь

Перейти до вмісту