До Дня захисника України Розважально-оздоровчий комплекс з дельфінами «Оскар» у Трускавці привітав усіх військовослужбовців та запросив на шоу-виставу поранених бійців АТО, які проходять лікування у Військово-медичному клінічному центрі західного регіону (Львів), та військових медиків цього шпиталю.

Справжнім сюрпризом для всіх військових став подарунок від партнерів мегапроекту «Мій тато захищає Україну» – Розважально-оздоровчого комплексу із дельфінами «Оскар»

Привітала захисників зі святом менеджер відділу зв’язків із громадськістю та ЗМІ дельфінарію Світлана Радішевська та урочисто вручила сертифікат для 45 осіб на відвідування шоу з морськими тваринами.

«Із перших днів роботи дельфінарію, ми завжди приймали у себе на благодійних засадах учасників АТО та їхні сім’ї. Більше того, воїни, які проходять реабілітацію у військовому санаторії в Трускавці, мають нагоду безкоштовно проходити у дельфінарії сеанси терапії із дельфінами. Тож і цього разу нам було приємно взяти участь в акції «Героям – на здоров’я», привітати і подякувати військовим лікарям за те, що рятують життя і здоров’я нашим Героям, а також самим воїнам АТО, які захищають нас там на Сході. А щоб слова вдячності набули певного сенсу, ми запросили їх на шоу з морськими тваринами і таким чином подарували їм частинку своєї любові та турботи», – зазначила С.Радішевська.

Такий подарунок справді приніс незабутні враження для кожного військового, які на День захисника України побували у дельфінарії. У піднесеному настрої військові поїхали на Службу Божу у Храм святої Анни, що в місті Бориславі, де помолилися перед мощами святих.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту