10 серпня у Трускавці відбулась робоча зустріч за участі представників профільних міністерств, парламентарів, керівників карпатських регіонів України та Польщі, присвячена обговоренню проблем та перспектив розвитку туризму в Карпатському Єврорегіоні.

У ході зустрічі було обговорено спільні дії та заходи її сторін в частині підвищення туристичної привабливості регіону та ефективного використання його природних та історико-культурних ресурсів. Цьому процесу сприяє й міжнародна співпраця з польськими партнерами, з використанням фінансових інструментів Європейського Союзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна.

«Спільна робота з представниками вищого керівництва на державному рівні та польськими колегами є дуже важливою. Адже ми маємо можливістьпроговорити наші потреби та презентувати туристичний потенціал Трускавця на найвищому рівні. Для розвитку курорту нам необхідна підтримка центральної влади та партнерів з Польщі. Лише разом можна сформувати системну політику підтримки туризму в регіоні», – підсумував перебіг зустрічі Олександр Ткаченко, заступник міського голови Трускавця

Залишити відповідь

Перейти до вмісту