«Співпраця заради посилення правових можливостей вразливих категорій громадян»

17 травня 2016 року в приміщенні залу засідань Трускавецької міської ради відбулася прес – конференція з нагоди підписання договору про співпрацю між  Стрийським місцевий центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та службою у справах дітей виконавчого комітету Трускавецької міської ради.

У заході взяли участь Олена Петранич, керуюча справами виконкому Трускавецької міської ради, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігор Микитин. Пані Олена, зокрема, зазначила, що діяльність, яку здійснює центр, є важливою. І  дуже добре, що налагоджується взаємодія із тими  установами та службами, які мають соціальну значимість та працюють із малозабезпеченими громадянами міста. А вони ж і є цільовою категорією Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Ігор Микитин повідомив про те, що незабаром правова допомога буде наближена до громадян. Восени у Трускавці відкриє свої двері бюро правової допомоги.

Перед підписанням договору про співпрацю Марія Николаїшин – директор Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – розповіла про діяльність центру на території міста Трускавця.   Зокрема, проведено такі заходи: виїзний прийом громадян, круглий стіл, інформаційну сесію для адвокатів.  лекторії та інформаційні сесії у рамках Тижня права. Пані Марія подякувала за співпрацю керуючій справами виконкому Олені Петранич, начальнику служби у справах дітей Лесі Дребот, директору центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Надії Онаць. Вона висловила сподівання і на зміцнення цієї співпраці.  У рамках цієї взаємодії необхідно передбачити заходи інформаційного та консультативного характеру.

 Леся Дребот – начальник служби у справах дітей – висловила ряд пропозицій щодо майбутньої співпраці. Також, зауважила, що варто, проводячи заходи для дітей,  залучати усі служби, які працюють із цією категорією. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *