СВІТЛО, КАМЕРА, МОТОР! : «Корона Карпат» сцена перша, дубль восьмий

 Під оркестрові ритми, сьогодні, відкрився VIII Трускавецький Міжнародний кінофестиваль «Корона Карпат».

 Це, направду, найбільш очікувана подія осені, яка відбувається у Трускавці. Сотні глядачів прибули, аби зустріти своїх улюблених творців кіно та відомих українських акторів, серед яких: Василь Вірастюк, Ірма Вітковська, Рима Зюбіна, Ахтем Сеітаблаєв, Богдан Бенюк?.

 Привітав з відкриттям фестивалю кіно заступник міського голови Трускавця – Олександр Ткаченко. Він сердечно подякував за грандіозну роботу засновникам та організаторам, зокрема, Олегу Карпину та Борису Савченку – програмному директору кінофестивалю, Заслуженому діячеві мистецтв України.  «Трускавецький кінофестиваль «Корона Карпат», без перебільшення – родзинка нашого міста. Ми його завжди підтримували й будемо підтримувати. розвивається і щороку бачимо більше глядачів в залі», – наголосив Олександр Ткаченко.

 Друзі, запрошуємо вас разом з рідними та друзями приєднуватись, адже на нас чекає три дні неймовірного драйву за переглядом найновіших українських стрічок! Вхід на сеанси вільний. Слідкуйте за новинами на сторінці кінофестивалю https://www.facebook.com/koronakarpat/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *