Як анонсувалося раніше, Трускавець з робочим візитом відвідала грузинська делегація. До її складу увійшли директори дев’яти найбільших туристичних компаній Грузії, начальник управління грузинських туристичних інформаційних центрів, генеральний представник авіакомпанії в Грузії AVIANET та представник авіакомпанії Yanair.

Гостям показали кілька санаторно-готельних закладів, провели екскурсію містом.

На зустрічі з міським головою Трускавця Світлана Ільченко, представник авіакомпанії Yanair, розповіла, що цей промотур має на меті вивчити можливості Західного регіону та створити цілком новий продукт в’їздного туризму для громадян Грузії: «Зараз ми працюємо над покращенням логістики. Наші гості летіли із Тбілісі у Київ, а з Києва до Львова, зрозуміло, що це не дуже зручно. Оскільки є попит, з 8 червня запускається два рейси Батумі–Львів, також у планах авіакомпанії у наступному ріці відкрити напрямок Тбілісі–Львів», – додала пані Світлана.

«Для нас цей візит є вкрай важливим, адже сьогодні кількість туристів з Грузії є малою. Наші народи пройшли схожий політичний шлях, і мають глибоке почуття поваги один до одного. Грузини налаштовані шукати нових локацій, а ми відкриті до співпраці», – прокоментував візит міський голова Трускавця Андрій Кульчинський.

Організаторами туру грузинської делегації є авіакомпанія YanAir за сприяння департаменту туризму та курортів ЛОДА. 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту