Свою позицію трускавецькі депутати висловили на засіданні сесії, підтримавши звернення міського голови  до голів Львівської обласної ради, Львівської обласної державної адміністрації та комісії з питань  дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин,  адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури.

У звернені йдеться про концепцію утворення  об’єднаної територіальної громади з селами: Бистрий,  Доброгостів,  Зимівки,  Модричі,  Орів,  Станеля, та Уличне.

При створені ОТГ з вищенаведеними селами Трускавець отримає перспективу розвитку рекреаційно-курортного напрямку, що дасть поштовх економічному зростанню, а в новоутвореному об’єднані створить нові робочі місця, покращить інфраструктуру та добробут населення. Адже, за попередньою оцінкою Офісу реформ Трускавецька ОТГ в запропонованій конфігурації має один з найкращих збалансованих бюджетів в області з великим профіцитом.

Звернення скерують  на остаточне обговорення Перспективного плану формування територій громад Львівської області в райдержадміністрації, яке відбудеться 21 жовтня о 11 годині. 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту