Трускавецькі підприємці можуть розраховувати на допомогу фахівців ЛОДА щодо супроводу інвестиційних проектів

Днями у Трускавці відбулась зустріч представників Львівської обласної державної адміністрації, керівництва міста з бізнесом щодо залучення інвестицій та супроводу інвестиційних проектів.

Як розповів очільник делегації, Роман Филипів, директор департаменту економічної політики ОДА, метою проведення консультацій є вирішення проблемних питань підприємств, що виникають у процесі здійснення ними господарської діяльності та стримують процес інвестування.

Головні питання, які обговорили на зустрічі стосувались інвестиційного клімату Трускавця. Слід зазначити, що підприємці занепокоєні тим, що в місті закрили один з бюветів. Відтак, вони не бачать перспективи для свого бізнесу, який створювали поряд з при’язкою до діючого бювету де завжди було людно.  Як зазначив Роман Филипів, цей факт надалі не залишиться без уваги, тільки фахівцям потрібен час, аби розібратись в деталях ситуації, оскільки власником бюветів у Трускавці є приватна структура, а не місто. Разом з тим експерти відзначають, що ситуація на курорті позитивна, враховуючи високі ціни на землю та нерухомість. Це свідчить про те, що Трускавець стає більш привабливим містом для інвестування та ведення бізнесу.

Також Роман Филипів наголосив, що підприємці можуть отримувати консультації надалі безпосередньо у нього та його колег з департаменту економічної політики ОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *