19 лютого 2018 року о 10.00 скликається засідання постійної комісії з питань освіти, культури, соціального захисту,охорони здоров’я,санаторно-курортної сфери та молодіжної політики.

               Про затвердження Порядку здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян на залізничному транспорті приміського сполучення за рахунок коштів міського бюджету на 2018 рік.

            Про внесення доповнень у рішення міської ради від 20.12.2017 року № 731 «Про затвердження Програми соціальної підтримки окремих категорій мешканців м. Трускавця на 2018-2020 рр.».

Про затвердження Програми залучення безробітних осіб до громадських робіт щодо інформування населення про порядок отримання житлових субсидій та роботи з документацією на 2018 рік.

            Доповідає: В.Я.Ільницька – начальник управління праці та соціального захисту населення.

            Про внесення змін в рішення Трускавецької міської ради від 25.01.2018 року  № 791 «Про надання пільг на оплату житла і комунальних послуг для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, прийомних батьків та опікунів/піклувальників на 2018 рік».

             Доповідає: Дребот Л.В. – начальник служби у справах дітей.

            Про затвердження Положення про преміювання педагогічних працівників Трускавецької дитячої школи мистецтв ім. Р. Савицького за високу результативність роботи.

             Доповідає: Нич І.Я. – директор дитячої школи мистецтв.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту