У міській раді переглянули програму «Гарячі обіди», передбачену для соціально-незахищених пенсіонерів міста. Мова йде про 15 мешканців, які раз у день, 5 днів на тиждень отримують безкоштовний обід. Кошти на харчування виділяються з міського бюджету.

Комісія розглядала питання щодо: збільшення коштів та затвердження меню. В обговоренні, окрім працівників міськради, взяли участь представники громадськості, зокрема, Надія Заблоцька – очільник Асоціації інвалідів та Віктор Бессарабов – голова спілки ветеранів.

Наталія Пономаренко, секретар Трускавецької міської ради наголосила, що місто ставить головну вимогу до виконавців програми, а саме, обіди мають доставлятись щоденно « Раніше бувало таке, що пенсіонеру приносили обіди раз на два дні, але дві порції. Такого неможна допускати, важливо розуміти, що людина розраховує на цю допомогу і надавати її маємо вчасно і щоденно. Також, страви мають відповідати нормам здорового харчування», – зазначила Наталія Пономаренко.

В результаті обговорення, погодили збільшення фінансування на одну людину з 15 гривень до 21 гривень. Забезпечувати обідами пенсіонерів буде КП «Харчовик». До слова, за перші два місяці 2017 року харчування пенсіонерів профінансовано на 6600 гривень.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту