У місті відбулась акція «Відкрите серце» на підтримку здорового способу життя, та збору коштів на лікування трускавчанки

Цими вихідними у Трускавці, на стадіоні зі штучним покриттям (СЗШ №3), проходив благодійний турнір з міні-футболу «Відкрите серце». Головними організаторами виступили благодійна організація БФ «Тверезість вибір сильних плюс», Трускавецька міська рада. Організатори наголошують, що крім привернення уваги до здорового способу життя, турнір носив благодійний характер – збір коштів на лікування трускавчанки Ані Качмар.  

У турнірі взяли участь сім команд, які, зокрема, представляли реабілітаційні центри різних міст: Львова, Трускавця, Борислава, смт. Східниці.

Як розповів Дмитро Поліщук, керівник благодійної організації БФ «Тверезість вибір сильних плюс», турнір пройшов на позитивно-піднесеному емоційному рівні. «Відбулась завзята боротьба між командами, хлопці проявили швидкість і блискавичність реакції. Я і всі учасники турніру маємо сподівання, що такі зустрічі будуть відбуватись і надалі. Головне розпочати маленькі добрі справи, з любов’ю, які приноситимуть радість в наше життя», – додає Дмитро Поліщук.

Переможцями турніру з міні-футболу стали команди: «Батьківщина» м. Трускавець – перше місце, команда «Фенікс» Львів-Трускавець посіла друге місце та Львівська команда «Добро» зайняла третє місце.

До акції «Відкрите серце» долучились трускавчани, депутати міськради, благодійники. Відтак вдалося зібрати 4 745 грн для Ані Качмар. Організатори задоволені підсумками заходу та висловили велику подяку усім хто долучився до акції «Відкрите серце» та взяв участь у турнірі, а також тим хто допомагав з організацією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *