03 червня 2016 р. у м. Трусквці в спортивно-оздоровчому комплексі ДЮСК «СПОТОВЕЦЬ» відбулася семінар-нарада Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України з директорами дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівської області. У роботі семінар-наради взяли участь завідувач відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради Роман Коваль і заступник декана факультету фізичного виховання Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І.Франка Наталія Кізло, яка розповіла про успіхи і спортивні досягнення студентів факультету фізичного виховання та запросила випускників спортивних щкіл області на навчання до університету.

    Привітав спортивних функціонерів Львівщини завідувач відділу освіти Трускавецької міської ради Андрій Юрків.

    Зі вступним словом  до присутніх звертався начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Анатолій Ігнатович.

      Питання  техніки безпеки під час літніх канікул,  проведення обласних фінальних змагань з футболу серед учнів ДЮСШ 1999-2000р.н. та 2001-2002р.н. та участь спортсменів у Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях озвучив начальник навчально-спортивного відділу Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Ігор Вовк .

    Директор  Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» закладу Любомир Мацькович доповідав  про   участь вихованців у спортивно-масових заходах, зміцнення та утримання матеріальної бази, про повсякденні проблеми та шляхи їх вирішення, планування подальшої діяльності позашкільного начального закладу.

   

Залишити відповідь

Перейти до вмісту