З 13 по 17 лютого у м. Трускавець, в ігрових залах дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» та санаторію «Карпати»  відбувся  ХV Всеукраїнський юнацький турнірі з тенісу «Зимовий Трускавець» серед юнаків і дівчат до 10 та до 14 років. Це традиційні змагання,  які проводиться у нашому місті з 2002 року. Організатори турніру – Львівська  обласна Федерація тенісу ( президент ЛОФТ Ростислав Мельник), відділ у справах сім’ї, молоді і спорту ( завідувач Роман Коваль) спільно з відділом освіти  (завідувач Орест Лобик) Трускавецької міської ради та ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» ( директор Любомир Мацькович ).

       Всього у змаганнях брали участь 55  юних тенісистів з 13 міст 8 областей України -Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської , Чернівецької, Херсонської, Київської, Донецької та Львівської.

        У особистій першості серед юнаків до 10 років переможцем турніру став вихованець ДЮСК  «СПОРТОВЕЦЬ»  Риштий Павло – І місце ( м. Трускавець), який за результатами поєдинків переміг  своїх ровесників з Києва ( Калабішка Максим – ІІ місце) та Мукачево            ( Маслей Василь – ІІІ місце).

       Серед дівчат до 10 років призерами турніру стали:  І місце – Самсонова Анна ( м. Львів), ІІ місце – Калита Олена ( ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» м. Трускавець) , ІІІ місце – Мураль Анастасія та Бугаєнко Анна ( м. Львів).

      Серед дівчат до 14 років у фінальному поєдинку перемогу виборола Скорупська Анастасія   ( м. Львів), яка обіграла Граб Елен ( м. Чернівці). Третє місце посіла Карпяк Вікторія (ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» м. Трускавець). У парному розряді серед дівчат до 14 років І місце у пари  Скорупська Анастасія ( м. Львів) та Синєгрибова Софія ( м. Нова Каховка), ІІ місце у активі вихованок Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»  – Микитин Яни  та Карпяк Вікторії.

      Серед юнаків до 14 років золоту медаль та І місце виборов Янсон Даниїл ( м. Львів). ІІ місце – Гуцул Амадей ( м. Чернівці ), ІІІ місце – Поріцький Андрій ( м. Львів).                                                                                                   

      На урочистому закритті змагань у ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» міський голова   м. Трускавець Андрій Кульчинський привітав учасників змагань та побажав їм успіхів у спорті  та Олімпійських досягнень у майбутньому.     

      Усі призери змагань були нагороджені кубками, грамотами медалями та сувенірами з м. Трускавця. Нагородження проводили:  міський голова  м. Трускавець – Андрій Кульчинський,  завідувач відділу сім’ї, молоді  і спорту Трускавецької міської ради – Роман Коваль, Директор ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Любомир Мацькович та головний суддя змагань – суддя національної категорії  Анатолій Стасюк.

     У заключному зверненні до учасників змагань директор ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» Любомир Мацькович запросив усіх гравців Всеукраїнського тенісного турніру «Зимовий Трускавець» на літній Всеукраїнський тенісний турнір, присвячений 190 річниці місту курорту Трускавець.

     з навчально-виховної роботи                                                                              Ігор Гургула

Залишити відповідь

Перейти до вмісту