У терцентрі відбувся семінар про маніпуляцію у ЗМІ, в рамках проекту «Шануй Батька та Матір»

«Шануй Батька і Матір» – на Львівщині започатковано проект, метою, якого є відродження гідності людей Золотого віку в українському суспільстві.  Засновниками проекту є комісія Української Греко-католицької церкви у справах Родини разом з Благодійним фондом «Спільнота золотого віку.

      У співпраці трускавецької міської ради та територіального центру соціального обслуговування  разом з комісією УГКЦ у справах Родини  проведено семінар на тему «Маніпуляція в ЗМІ та небезпеки маніпуляції зі сторони деструктивних груп стосовно людей у різному віці в тому числі золотого віку».

    В семінарі взяли участь волонтерів, представників громадських організацій – Ради старійшин, Ради ветеранів, Асоціації інвалідів. 

       Перед присутніми виступив краєзнавець, голова ГО «Народна справа»   п. Олег Паска з доповіддю «Ідеї активізації людей золотого віку».

  Учасники семінару Борис Кривко, Олена Пилат, Віктор Бессарабов, Іван Скибак, В’ячеслав Умнов, Надія Заблоцька , Стефанія Шумило ознайомились з метою та змістом проекту та взяли участь в обговоренні доповіді.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *