Загалом у районному рейтингу Міська Лікарня займає середню позицію. Зокрема, щодо забезпечення населення ліжками в денних стаціонарах Трускавець на другому місці, поряд з цим є досить мала кількість сімейних лікарів. 
Тішить те, що в час загострення грипу Трускавець не перейшов епідемпорогу, – школи та інші заклади продовжили працювати. Без особливих випадків проходить і вакцинація від поліомієліту. Головний педіатр Володимир Славич зазначив, що негативних реакцій у дітей не було виявлено, вакцини є, а отже всі бажаючі можуть спокійно прививати своїх діток. Натомість, медики зазначили, що цього року у державі існує дефіцит вакцин від сказу, правця та ботулізму. 
Головний лікар Ігор Стасик зазначив, що робота лікарні оцінена загалом позитивно. Однак у Трускавці, порівняно, нечисленне населення, це подекуди псує саме статистичні дані.
Особливої уваги лікарі приділяють діагностиці раку на ранніх стадіях. За минулий рік було виявлено 11 випадків раку шкіри, та 5 випадків раку молочної залози. Лікарі зазначають, що обстежитись на рак мешканці можуть у будь-який час. Що стосується жінок, то до сорока радять провіритись за УЗД, після 40 річного віку вже варто пройти мамограму.
Гарних результатів досягла лікарня в рамках реабілітації учасників АТО. Відкрите і успішно працює відділення урології. Також по новому запрацював офтальмологічний напрямок. У лікарні проводиться лікування катаракти, новоутворень на оці за допомогою лазера. Операції проводить фахівець з області. Не завершуються плани по реконструкції, утепленню фасадів та ремонтах у приміщеннях лікарні.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту