У Трускавці продовжується реалізація договору між міськрадою та ПрАТ «Трускавецькурортом»

У Трускавці продовжується реалізація договору між міськрадою та ПрАТ «Трускавецькурортом»

Депутати Трускавецької міської ради підтримали проект рішення «Про надання земельних ділянок у користування на умовах оренди ПрАТ «Трускавецькурорт» та відмовили у наданні дозволу на поділ земельної ділянки. Таке рішення прийнято сьогодні, 3 березня, під час чергової сесії Трускавецької міської ради Згідно підтриманого рішення земельні ділянки надаються в оренду терміном на один рік, їх ПрАТ «Трускавецькурорт» використовує для обслуговування свердловин. Підприємство бере в оренду земельні ділянки загальною площею 8,5 га. Ці площі були в оренді підприємства до 2013 року. Тодішньою владою було проведено експеримент – ПрАТу встановили 12% ставки податку на землю. Втім підприємство сплачувало лише за 1,9 га за ставкою 1%.

Збільшення орендованих площ ПрАТ «Трускавецькурорт» було одним з пунктом договору міської ради та підприємства Збільшення орендованих площ додатково поповнить міський бюджет на 700 тис. грн.

Нагадаємо, ПрАТ «Трускавецькурорт» вже надало місту безповоротну допомогу у сумі 300 тис. грн для облаштування каналізаційних стоків по вул. Франка.

Згідно підписаного договору ПрАТ «Трускавецькурорт має ще привести бювет в відповідність до сучасних вимог. А також контроль над видобутком та продажем «Нафтусі» проводитиме спільне новостворене комунальне підприємство, відповідно прибуток місто та підприємство отримають рівний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *