3-5 травня 2018 року у Трускавці, в ігровому залі спортивно-оздоровчого комплексу ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» проводився міжобласний турнір з волейболу серед дівчат 2005 – 2006 р.н. пам’яті першого директора дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ» Лоба Івана Павловича, який присвятив своє життя розвитку дитячого спорту і у 1981 році відкривав дитячо-юнацьку спортивну школу (теперішній ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ»). Це традиційний турнір, який проводиться з 2008 року.

Відкривав спортивні змагання директор ДЮСК Любомир Мацькович. Вітали учасників заходу міський голова м. Трускавця Андрій Кульчинський та завідувач відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Роман Коваль.

Змагання проводились за коловою системою. За результатами 15 ігор переможцями міжобласного турніру стали волейболістки зі Стрия. Друге місце виборола команда дівчат з Нового Роздолу. Третє місце зайняла команда Старого Самбора . Четверте місце у активі вихованок Трускавецького ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ», а 5 – 6 місця у турнірній таблиці посіли юні спортсменки з Луцька та Калиніва (Самбірський р-н.).

Залишити відповідь