Вихованці трускавецького ДЮСК “СПОРТОВЕЦЬ” призери обласних змагань

05 травня 2018 р. у м. Львів, команда вихованців відділення футболу Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «СПОРТОВЕЦЬ», з рахунком 3 : 1 , виборола перемогу у команди «ПРАЙД» ( м. Львів) в черговому матчі дитячо-юнацької футбольної ліги Львівщини серед юнаків 2007 р.н.

Голи у ворота львів’ян забили Андріяшин Микола Шмігельський Микола та Ключник Олександр (тренер ДЮСК – Олег Оринич ).

05 травня 2018 р. у м. Сокаль, відповідно до регламенту проведення чемпіонату України з волейболу серед команд юнаків та дівчат загальноосвітніх навчальних закладів, відбулись фінальні обласні змагання з волейболу.

У середній віковій групі ( 2004 р.н. і мол.) Трускавець представляла команда дівчат СЗШ №1, яка виборола ІІ місце, уступивши у фінальній грі команді дівчат з Червонограду. Підготував призерів Львівщини вчитель фізичної культури СЗШ № 1, тренер ДЮСК – Юрій Бєлов.

06 травня 2018 р. у м. Дрогобич команда відділення боксу ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» брала участь у боксерському турнірі «JUNIOR BOXER – 2018» серед молоді.

Всього у турнірі змагались 60 учасників зі спортивних клубів Дрогобича ( «КОЛІЗЕЙ», «ШТУРМ», «СПАРТАК», «КІОКУШИНКАЙ КАРАТЕ» ) Стебника ( «ПАТРІОТ» ) та Трускавця («СПОРТОВЕЦЬ»).

Семеро Трускавчан вибороли перемогу та І місця ( тренери ДЮСК – Мінів Назар та Анатолій Гратків ) : Летнянчин Олег, Садовяк Назар, Грицик Микола, Побережний Ілля, Курдас Віталій, Макулич Андрій, Кот Богдан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *