У Трускавці з’явиться УРБАН-бібліотека


З Фонду Державного Регіонального Розвитку виділять 2 мільйони гривень для Трускавця. Про це стало відомо на засіданні регіональної комісії з конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів, які реалізовуватимуться на Львівщині за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Загалом Фонд налічує 220 млн. гривень. Із шести поданих проектів співфінансування отримають два: «Перша УРБАН-бібліотека» – 980 тисяч гривень та проект реконструкції поліклінічного корпусу Трускавецької міської лікарні – 958 тисяч гривень.

Прохідний бал для отримання коштів від ФДРР – 69,5. По якості проектів Трускавець в десятці найкращих. Проект бібліотеки набрав 87,16 , а проект реконструкції поліклініки – 90 балів.Чималих зусиль у підготовці документів на конкурс доклали керівники установ та фахівці Трускавецької міської ради.

Зазначимо, що ідея (Urban) УРБАН-бібліотеки полягає у створенні нового простору, де можна буде не лише взяти почитати книжки, а й активно провести час — відвідати майстер-клас, презентацію або піти на кінопоказ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *