Трускавець – курорт всеукраїнського значення. Європейське місто – привабливе в туристичному плані. Про це можна говорити з упевненістю. Аби додати нашому місту-курорту оригінальності та родзинки в парку з’являться атмосферні скульптури. На сесії депутати підтримали ініціативу Андрія Кульчинського – міського голови Трускавця та виділили 1 млн. гривень на паркові скульптури. Кошти перерахують на баланс КП «Парк Курортний».

Якими будуть паркові скульптури – тема відкрита для обговорення. На разі, йдуть перемовини з Львівським державним коледжем  декорати́вного і ужитко́вого мисте́цтва ім. Івана Труша, спеціалісти якого, можуть зробити ескізи. Нові скульптури не лише привернуть увагу туристів, а й стануть атракцією, яка популяризуватиме наше міто. 

Як зазначив міський голова, в Парку будуть проводити ще деякі ремонтні роботи, на це місто отримало кошти з області – 1 млн. 200 тисяч гривень. ” Щодо повної реконструкції Парку Курортного, – Трускавець розраховує на європейські гроші. Проект на 2,5 млн. євро подаватимуть  у співпраці з польським містом Перемишль у жовтні цього року”, – наголосив Андрій Кульчинський. 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту