«Фестивалі, які проходять в Трускавці, служать чудовою промоцією для міста. Дякуючи широкій географії цих творчих змагань відголос про Трускавець розлетиться по всій Україні»,  – про це Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця – розповів на апаратній нараді. Також він відзначив високий рівень проведення конкурсів: «Цими казковими зимовими днями «Яскрава країна» була скрізь –  ми танцювали та співали з конкурсантами у кожному куточку міста – і на центральній сцені, і в холі санаторію «Дніпро», і в актовому залі санаторію «Карпати», і на сцені ПК ім.Шевченка».

Цього року до Трускавця на фестиваль «Яскрава країна» завітало понад півтисячі талановитих хлопців та дівчат віком від 6 до 25 років з 15 областей України: Київської, Дніпропетровської, Одеської, Хмельницької, Львівської, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Харківської, Чернігівської, Рівненської, Вінницької, Запорізької, а також Донецької області.

Учасників прожили насичені фестивальні дні, а жителі та гості міста –  насолодились яскравими концертами  від найталановитіших юних танцюристів та співаків України, серед яких дует фіналісти шоу «Х-фактор 7», гурт «The Oscar Wild» (Павло Пігура та Віталій Сичак), переможниця проекту «Голос. Діти 3» – Еліна Іващенко, яка, до речі, минулого року стала володаркою Гран-Прі «Яскравої країни в Трускавці-2016». 

Фото Олег Бачинський

Більше фото https://www.facebook.com/tmr.gov.ua/posts/1830348700583884

Залишити відповідь

Перейти до вмісту