5 січня відсвяткував річницю своєї діяльності новий гірськолижний комплекс «Буковиця», який по праву можна назвати найграндіознішим об’єктом і найсуттєвішою інвестицією в розвиток спортивної і туристичної інфраструктури регіону.

Традиційно поблагословили відкриття сезону святі отці, покропивши присутніх святою водою. Привітали “Буковицю”  міські голови Трускавця, Дрогобича, Борислава та голова Дрогобицької районної ради. Познайомились лижники і з інвесторами та власниками “Буковиці” – відомою спортивною родиною Мицак. 

Батько Іван Мицак – засновник та тренер  гірськолижної школи, виростив двох чудового сина Віталія – підприємця, який став головним   інвестором комплексу, в минулому – спортсмен гірськолижник та внука Дмитра  – чемпіона України з гірськолижного спорту, члена Олімпійської збірної України, учасника Олімпіади в Сочі. 

Після святкувань власники комплексу анонсували проведення дитячих гірськолижних змаганнь «BUKOVYTSIA OPEN», які відбудуться 8-9 лютого. Попередньо стало відомо, що згоду на участь у змаганні дали команди не тільки з України, а й з Польщі та Словаччини. 

«Вся інфраструктура збудована і оснащена за короткий проміжок часу, незважаючи на скептиків. І без сумніву дасть новий поштовх туристичній привабливості цілого регіону, а особливо нашому курорту, який від сьогодні по праву можна називати ще й гірськолижним курортом. «Буковиця» неодмінно стане тою неперевершеною атракцією, котра привабить додаткові потоки туристів в Трускавець»,  –  відмітив  Андрій Кульчинський міський голова Трускавця на святкуванні.

Отож, сезон 2017 року офіційно відкрито. Скористайтесь шансом залишити яскраві враження про цьогорічну зиму, відпочивши на новому гірськолижному схилі!  «Буковиця» запрошує! 

Залишити відповідь

Перейти до вмісту