Відділ з питань оборонної та мобілізаційної роботи вітає трускавчан із Днем Збройних Сил України!

У цей день, 6 грудня, ми вшановуємо усіх військових, які у лавах Збройних Сил України служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави, у пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.    

День Збройних Сил України – свято чоловіків, які захищають спокій наших домівок, лицарів, здатних завжди підставити своє сильне плече чарівній половині людства.      

Вельмишановні Трускавчани, особливо ті, хто служив у нашій доблесній Армії і ті хто сьогодні має до цього свята безпосереднє відношення.

Власне, всі ми – українці, маємо пряме відношення до ЗСУ, оскільки вони захищають наш спокій та недоторканість нашої незалежної держави. Це дуже важлива функція і місія боронити від зовнішніх (та і внутрішніх) ворогів наші домівки, нашу Батьківщину.

Ми нарешті шляхом неймовірних жертв і зусиль здобули незалежну державу. Тому, пам’ятаючи страшні уроки історії, нашу незалежність треба відстоювати і боронити до кінця, щоб це нам не вартувало, як це робили наші козаки і наші батьки та діди.

У цей День виконавчий комітет Трускавецької міської ради приєднується до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, синів України, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом! Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *