На Форумі місцевого розвитку, який проходив у Трускавці 24-25 червня обговорили актуальні теми: децентралізації, розвитку міста та регіону в умовах реформ, транскордонної співпраці з країнами ЄС. На Форум прибув Голова Верховної Ради України Андрій Парубій та Маршалек Сейму Республіки Польща Марек Кухчінський, які провели двосторонні переговори, опісля відбулася робоча зустріч парламентських делегацій Верховної Ради України та Сейму Республіки Польща.

Цей форум – це продукування ідей, які ми б хотіли втілити  в  життя. Я розраховую на постійно діючий майданчик, за підсумками якого можна буде говорити про конкретні результати, – про це зазначив під час брифінгу голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

“Мені, як міському голові дуже приємно, що саме наше місто приймало форум – Трускавець в ці дні став містком між Україною та Польщею.

Можу сказати, що там відбулась панельна дискусія щодо нашої, власне, української Конституції. Вона потребує певного загартування та змін.

Такі зустрічі, які сьогодні відбуваються в Трускавці, дають змогу вибудувати діалог між керівництвом країни та міста. Ми озвучили потреби Трускавця і мали можливість обговорити інструменти досягнення цілей.

Я переконаний, що участь Трускавця у цьому форумі дасть вагомий поштовх у розвитку співпраці”, –Андрій Кульчинський-міський голова Трускавця.

Нагадаємо, 25-26 червня у Трускавці відбувся Форум місцевого розвитку за підтримки Львівської обласної ради, Програми USAID Рада та Фонду Східна Європа. Особлива подяка готелям та санаторіям, які приймали учасників Форуму: готельні комплекси “Міротель”, “Ріксос”, “Шале Грааль”, “Лісова Пісня”, санаторії “Молдова”, “Шахтар”, “Перлина Прикарпаття”, “Кришталевий Палац”, “Південний”. Санаторій “Трускавецький” (Військовий, СБУ). Пансіонати “Арніка”, “Club PH”.

Відео з Форуму – https://www.youtube.com/watch?v=bBfTuRlkox8&feature=youtu.be

Залишити відповідь

Перейти до вмісту