Турнір проходив в ігрових залах дитячо-юнацького спортивного клубу “СПОРТОВЕЦЬ” та санаторію “Карпати” серед юнаків та дівчат до 10 та до 12 років.

Це традиційні змагання, які проводяться у нашому місті з 2003 року. Організатори турніру – Львівська обласна Федерація тенісу ( президент ЛОФТ Ростислав Мельник), відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради та ДЮСК “СПОРТОВЕЦЬ”.

Всього у змаганнях брали участь 63 юних тенісистів з Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської , Одеської, Київської та Львівської областей України.

З нагоди відкриття та проведення Других зимових юнацьких Олімпійських ігор в Ліллегамері (Норвегія), на час проведення Всеукраїнського юнацького турніру “Зимовий Трускавець” у ігровому залі ДЮСК “СПОРТОВЕЦЬ” разом з Прапором України було піднято Прапор Національного Олімпійського Комітету України.

Серед дівчат до 12 років у фінальному поєдинку перемогу виборола вихованка відділення тенісу дитячо-юнацького спортивного клубу “СПОРТОВЕЦЬ”
– Микитин Яна ( м. Трускавець), яка обіграла Дядченко Анастасію ( м. Тернопіль).
Третє місце посіла Ковпак Ольга ( м. Львів).

У парному розряді серед дівчат до 12 років І місце у пари Микитин Яна ( м. Трускавець) та Дядченко Анастасія ( м. Тернопіль), ІІ місце у активі львів’янок – Зеленчук Мирослави та Чад Каріни.

Серед юнаків до 12 років золоту медаль та І місце виборов Джурджа Артем ( м. Ужгород). ІІ місце – Петровський Захар 
( м. Тернопіль ), ІІІ місце – Заїкін Артем ( м. Львів).

У особистій першості серед юнаків до 10 років бронзовим призером турніру став вихованець ДЮСК “СПОРТОВЕЦЬ” Плоскодняк Михайло ( м. Трускавець), уступивши першість своїм ровесникам зі Львова ( Колесниченко Олександр – І місце, Мрачковський Михайло – ІІ місце).

Серед дівчат до 10 років призерами турніру стали Львів’янки: І місце – Коляда Анастасія, ІІ місце – Мураль Анастасія,
ІІІ місце – Феоктистова Діана .

На урочисте закриття змагань у ДЮСК “СПОРТОВЕЦЬ” завітав Трускавецький міський голова Андрій Кульчинський, який привітав учасників змагань та побажав їм успіхів у спорті та Олімпійських досягнень у майбутньому.

Усі призери змагань були нагороджені кубками, грамотами та медалями. Нагородження проводили: міський голова м. Трускавець – Андрій Кульчинський, завідувач відділу сім’ї, молоді і спорту ТМР – Роман Коваль та головний суддя змагань – суддя національної категорії Анатолій Стасюк.

Залишити відповідь

Перейти до вмісту