У селі Модричі Дрогобицького району, автомобіль «Део Сенс» зіткнувся з опорою рекламного банера. На місці події загинуло двоє осіб, ще одна людина травмована.Дорожньо-транспортна пригода сталася  11 червня.

На понеділковій нараді в Трускавецькій міській раді Володимир Гординський 
підполковник служби цивільного захисту повідомив, що від зіткнення автомобіль зазнав значних механічних ушкоджень та загорівся. До ліквідації пожежі залучалися рятувальники.

Як повідомляють у відділі комунікації Національної Поліції Львівської області 30-річний водій легкового автомобіля “Део Сенс”,  житель міста Борислав, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з опорою рекламного банера.

Внаслідок ДТП дві пасажирки автомобіля, 28-річна та 42-річна жительки Борислава від отриманих травм померли на місці події, а водій автомобіля,  у стані середньої важкості госпіталізований в травматологічне відділення Дрогобицької міської лікарні.

Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження з ч.3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху що спричинило загибель кількох осіб, –  карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років). Джерело npu.gov.ua

Залишити відповідь

Перейти до вмісту