Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акта-рішення Трускавецької міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Трускавецької міської територіальної громади»: тут.

 Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акта-рішення Трускавецької міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати туристичного збору, транспортного податку, збору за місця для паркування транспортних засобів та єдиного податку на території Трускавецької міської територіальної громади»: тут.

 Звіт про базове відстеження результативності регуляторного акта-рішення Трускавецької міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Трускавецької міської територіальної громади»: тут.

 АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ до проєкту рішення Трускавецької міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Трускавецької міської територіальної громади»: тут.

 АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ до проекту рішення Трускавецької міської ради «Про встановлення ставок і пільг із сплати туристичного збору, транспортного податку, збору за місця для паркування транспортних засобів та єдиного податку на території Трускавецької міської територіальної громади»: тут.

 АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ до проєкту рішення Трускавецької міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Трускавецької міської територіальної громади»: тут.

Перейти до вмісту