УКРАЇНА

   ТРУСКАВЕЦЬКА МІСЬКА РАДА

Львівської області

М І С Ь К И Й   Г О Л О В А

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

           Від 22.12.2021р.№472-р

    

     Про надання

     допомоги на поховання  

      

            Розглянувши звернення Микитин Л.Я. про надання допомоги на поховання, враховуючи важкі матеріальні умови cім’ї, керуючись пп.20 п.4 ст.42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України від 31.01.2007 р. №99 “Про затвердження Порядку надання допомоги на поховання деяких категорій осіб” та рішенням виконавчого комітету Трускавецької міської ради від 12 січня 2021 року № 33 «Про розмір допомоги на поховання деяких категорій громадян на 2021 рік »:  

  1. Надати допомогу на поховання в розмірі 2000 грн. (дві тисячі гривень) :

Микитин Любові Ярославівні, зареєстрованій в м.Трускавець, вул.______, що здійснила поховання Глуханя Олега Івановича, 1968р.н., який не працював, не був зареєстрований як суб’єкт підприємницької діяльності, не перебував на обліку в міському центрі зайнятості та не був зареєстрований в системі загальнообов’язкового соціального страхування у Трускавецькому відділенні управління виконавчої дирекції фонду соціального страхування України у Львівській області.

  1. Фінансовому управлінню (М.Федоричак) профінансувати управління праці та соціального захисту населення в сумі 2000,00 грн. (дві тисячі грн. 00 коп.) для надання допомоги на поховання, за рахунок коштів передбачених в міському бюджеті на соціальний захист по КПКВКМБ 0813242.    
  2. 3. Управлінню праці та соціального захисту населення (В. Ільницька) перерахувати та подати список ЦПЗ №3 для виплати допомоги.                
  3. ЦПЗ №3 ( п.О.Лужецька) забезпечити виплату грошової допомоги .
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради Н.Пономаренко.

          

В.о.міського голови                                          Олександр ТКАЧЕНКО

 

Перейти до вмісту