15 листопада в залі засідань Трускавецької міської ради відбувся тренінг «Ідея змінює країну» за участі майже 40 юних трускавчан – представників шкільних парламентів та міського учнівського самоврядування.

 «Ідея змінює країну» – це комплекс тренінгів з проектного менеджменту для молоді. Мета – сформувати у молодіжному середовищі високу громадську свідомість, активізувати молодих людей, розвинути суспільно-активне молоде покоління. Наприкінці тренінгу усі заповнили анкети, в яких поділились своїми ідеями. Автори кращих проектів візьмуть участь у фінальному дводенному Форумі ідей у м.Львів.

 Тренінг відбувався в інтерактивному форматі з елементами гри, а найактивніші учасники отримали подарунки.

 Крім тренера Соломії Логінської своє бачення активізації молоді в місті висловив Роман Гарамсим’як – учасник АТО, активний громадський діяч. На його думку саме молодь має активно долучатись до життя свого міста, щоб зробити його комфортним та цікавим для самих себе.

 Також своїм досвідом поділився Степан Чапля – голова учнівського парламенту міста, який розповів про те як в минулому році брав участь у Форумі ідей у м.Львів, що це можливість нових знайомств і особистісного розвитку.

 Захід організували відділ у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з відділом освіти за підтримки відділу молодіжної політики департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, ЛОО Спілки української молоді в Україні, Львівського обласного молодіжного центру.

Віримо у перемогу нашої молоді!

Перейти до вмісту