Конкурсна рада з реалізації Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області розставила основні акценти реалізації Конкурсу в 2019 році.

Своїм рішенням Конкурсна рада затвердила пріоритети обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2019 рік, яких відтепер буде 7:

«Школи» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентаря.

«Заклади дошкільної освіти» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентаря.

«Охорона здоров’я» (районні та міські комунальні лікарні, некомерційні комунальні підприємства, центри первинної медико-санітарної допомоги, амбулаторії сімейної медицини, ФАПи) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентаря.

«Культура» (народні доми, будинки культури, бібліотеки, музеї, початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади (ПСМНЗ), музичні та мистецькі школи) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання та інвентаря.

«Вуличне освітлення» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція вуличного освітлення комунальних доріг та пішохідних доріжок.

«Інші пріоритети» (об’єкти комунальної власності, іншої власності, окрім приватної, на базовому рівні, що не підпадають під визначені Конкурсною радою пріоритети) – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, придбання обладнання та інвентаря, облаштування об’єктів ПЗФ.

«Обласні заклади та установи, некомерційні комунальні підприємства» – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, придбання обладнання та інвентаря, благоустрій території.

Крім того, затверджено граничну вартість проекту та суму субвенції з обласного бюджету у 2019 році на рівні: 500 тис грн (збільшення на 100 тис.грн. у порівнянні з 2018 роком) і 200 тис грн відповідно.

Також під час засідання було оголошено, що початок прийому заявок у рамках проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2019 рік розпочнеться о 9:00 год. 3 грудня 2018 року і триватиме до 18:00 год. 31 січня 2019 року.

Участь у Конкурсі можуть брати органи самоорганізації населення, ОСББ, громадські організації, благодійні фонди, ініціативні групи, міські ради.

Семінар щодо участі в обласному конкурсі проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2019 рік для заявників м.Трускавець відбудеться 5 грудня 2018 року о11:00 год. за адресою: вул. В. Винниченка, 16, м. Львів (сесійна зала обласної ради)

 

 

 

 

Перейти до вмісту