Цими днями, в НВК «СЗШ №2-гімназії» відбулась посвята в гімназисти учнів 5-А класу. Цьогоріч, школярі підготували цікаве та веселе свято. Відмінно зіграли ролі в захоплюючій виставі під назвою “Лісова школа”, основною темою якої була дружба. Юні артисти перевтілились в лісових звірят, із задоволенням продемонстрували свої знання англійської та польської мов, декламували вірші, співали пісні й танцювали запальні сучасні танці. Гімназисти показали глядачам, що головним в школі є не лише старанне навчання та відмінна поведінка, але й дружні, теплі стосунки в класі.

 Традиційно, наприкінці свята учні урочисто пообіцяли бути дружніми, терпляче осягати основи наукових знань, поважати оточуюючих, стати справжніми гімназистами і берегти та примножувати традиції своєї гімназії.

 Книжки гімназиста п’ятикласникам вручив Андрій Кульчинський – міський голова Трускавця. Він заначив, що для кожного батька, чи мами, вчителя, директора, найкращим подарунком від учня може бути – жага до знань, що дозволить дітям, в майбутньому, робити більш виважений вибір не лише професії. Також Андрій Кульчинський побажав дітям міцного здоров’я, порозуміння з дорослими наставниками та натхнення до навчання.

Перейти до вмісту