Андріана Дзюбайло, шестикласниця спортсменка, вихованка ДЮСК «СПОРТОВЕЦЬ» призерка Відкритого всеукраїнського турніру з вільної боротьби «OPEN FIRST TRUSKAVETSKY SPRING», який відбувся у Трускавці 15-16 березня. Нагороджена грамотою і медаллю за перше місце, статуеткою у номінації «За волю до перемоги», та спеціальним Кубком «За чесність».

 Її перемога в турнірі, а саме нагорода Кубок «За чесність» стала прикладом для усіх її ровесників, а також нагадала дорослим про важливу роль вихавання.

 Напередодні, Андріана знайшла біля свого будинку чоловічу сумочку з грошима, близько 150 тисяч гривень. Дівчина згадала, що бачила таку сумку в руках свого сусіда та без вагань віднесла знахідку до його квартири.

 Благородний вчинок юної борчині не залишився непоміченим. Сьогодні нею вже зацікавились медійники Львова. Назвавши Андріану героїнею, хочуть зняти програму про трускавчанку.

 Слід зазначити, що дуже підтримує спортсменку її тренер – Семен Августинович, який щиро захоплюється вчинком дівчинки та її спортивними досягненнями.

Перейти до вмісту