Сьогодні, 31 жовтня, відбувся престур до Трускавця журналістів всеукраїнських ЗМІ. У супроводі провідного спеціалісту відділу маркетингу та промоції управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Юлії Стукало до нашого міста-курорту прибули представники УНІАН, «Інтерфакс-Україна», «Факти.ICTV», спеціалізованих видань TravelPressClub, «Mandria.ua», «EventUkraine» та «Край». Журналісти провели півторагодинну зустріч з міським головою Трускавця Андрієм Кульчинським, маючи можливість задати запитання на найрізноманітнішу тематику.

 Серед тем, які були обговорені на зустрічі – промоційна діяльність Трускавецької міської ради, диверсифікація туристичних потоків, співпраця з іноземними партнерами, пріоритетні напрямки розвитку, інвестиції в капітальне будівництво, цілющі властивості мінеральних вод Трускавця, проблеми, з якими стикається курорт, реформа децентралізації тощо. Після зустрічі з міським головою журналісти відвідали кілька об’єктів санаторно-курортного призначення.

 Мета престуру – показати, що в Україні є такі унікальні курортно-рекреаційні місця як Трускавець, де є пропозиції лікування, оздоровлення та відпочинку для людей різного віку та різних фінансових можливостей.

Перейти до вмісту